2024. május 3. - Tímea, Irma

Jön a negyedik Beckham baba

A nagyjából négy hónapos terhes Victoria Beckham úgy véli, hogy ismét kisfiút hoz majd világra. Az énekesnő szerint ugyanis az, hogy alacsonyan fekszik a gyerek, azt jelzi, hogy ismét fia lesz.
2011. február 19. szombat 08:12 - HírExtra
Számos hiedelem kapcsolódik ehhez, ráadásul a hírek szerint a pici már a terhesség korai fázisában elkezdett rugdosódni, amely a hiedelmek szerint ismét csak újabb fiú érkezésére utal.

Az ex-Spice Girl egy romantikus ebéd mellett vallotta be férjének, hogy ismét állapotos. David és Victoria éppen jövőjükről beszélgettek és arról, hogy az Egyesült Államokban vagy Angliában rendezzék-e be közös családi fészküket, mikor a labdarúgó megjegyezte, nemcsak magukra, hanem három gyermekükre is gondolniuk kell, mikor meghoznak egy ilyen fontos döntést.

Victoria ekkor javította ki férjét, és közölte, nem három, most már négy lurkó sorsát kell szem előtt tartaniuk. Beckham a hír hallatán állítólag annyira meghatódott, hogy örömében képtelen volt abbahagyni a sírást. A gyerekekkel karácsony napján közölték, hogy hamarosan kistestvérük érkezik: a 11 éves Brooklyn, a 8 esztendős Romeo és az 5 éves Cruz fel-alá szaladgált a szobában nagyokat sikongatva. A házaspár már a keresztszülőket is kiválasztotta, a híres sztárséfet, Gordon Ramsay-t és feleségét kérték fel az új jövevény istápolására, akik természetesen el voltak ragadtatva a megtiszteltetéstől.



Lányra várva


Victoria elmondása szerint nem érdekli, hogy milyen nemű lesz a poronty, ugyanakkor az ismerősök szerint nagyon szeretett volna egy kislányt a három fiú mellé. A legfontosabbnak azonban azt tartják (természetesen), hogy a kicsi egészséges legyen.

A hányingerrel küszködő Victoriának nem volt egyszerű a terhesség első harmada, pár napja például erős émelygés miatt kellett kifutnia a londoni NOBU étteremből. A vendégek elől sikerült kocsija rejtekébe vonulnia, ám ott egy lesifotós várta, aki azonnal meg is örökítette az ájulás határán lévő kismamát, aki hulla sápadtan, kezét folyton a szája elé emelgetve várta, hogy szűnjön a rosszullét.

Az orvosok azt tanácsolták Victoriának, hogy szedjen fel egy kis súlyt, vagyis, hogy táplálkozzon bőségesebben, mert a sok diétázástól a szervezete annyira legyengült a vitaminkúrák és étrendkiegészítők ellenére is, hogy problémamentesen nem tudja kihordani a gyermeket.

Az egészséges táplálkozástól még távol van, de Victoria őrülten rákapott a narancslekvárra, amit hagyományos reggeli teával öblít le minden alkalommal. - Victoria rengeteg piritóst eszik, narancslekvárral vastagon megkenve, ehhez pedig rengeteg teát iszik. Nem tud ezzel betelni. Habár kicsit soványnak tűnik, reggelente egyáltalán nem érzi rosszul magát, mint korábban – mesélte egy barátnője.



Jó példa

A gyerekvállalás azonban nemcsak a saját családjuknak hozott örömet, de másokat is inspirált. P. Diddy például ismét szeretne apa lenni – mindezt Beckhamék hatására. A rapper, akinek már öt gyermeke van három különböző hölgytől, ráadásul nevelőapja mostani kedvese kisfiának is, ismét apa szeretne lenni, mert azt látja, hogy David és Victoria Beckham milyen boldog attól, hamarosan megszületik negyedik gyermekük. - Daviddel azért vagyunk olyan jó barátok, mert mindketten büszke apukák vagyunk és nem azért, mert hírességek vagy művészek. Láttam őket nemrég és csak úgy sugároznak a boldogságtól. Remélem, legalább annyi lesz nekik, mint nekem. Bár most nekem is kedvet csináltak, szeretnék még gyereket – nyilatkozta P. Diddy.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását