2024. május 3. - Tímea, Irma

Bővülnek Beckhamék

Victoria és David Beckham mindenkit meglepett, mikor tegnap bejelentették, hogy újabb gyereket várnak. Az angol házaspár reméli, hogy negyedik gyerekük végre lány lesz. A pletykák szerint ezért mesterséges lépéseket is tettek.
2011. január 10. hétfő 13:31 - HírExtra
Davic Beckham Twitterén csicseregte el a publikumnak, hogy nyárra várják negyedik gyermeküket a 36 éves Victoriával. A hír minden rajongót meglepett, hiszen a napokban éppen azzal volt tele az angol sajtó, hogy az énekesnő-divattervező mennyire sovány.

Míg az áldozatokra folyton leső angol bulvár már a két hetes terhes sztárokat is észreveszi és azt is terhességgel gyanúsítja, aki csak bekapott két jóféle hamburgert, addig a volt Spice Girlről semmit sem sejtettek.

Mivel Beckhamné többször is hangoztatta már, hogy akar egy kislányt három fia mellé, máris elindult a pletykaáradat  a különböző mesterséges módszerekről, melyekkel meg lehet szabni a baba nemét. A The Sun felvetése szerint a házaspár biztos élt az Amerikában engedélyezett módszerrel, amely során több magzatot ültetnek be a páciensbe és csak a kívánt nemű gyermeket hagyják meg.

A rosszindulatú híresztelésekre nem reagált a házaspár és a család. Victoria anyja csupán annyit árult el a médiának, hogy az egész családnak óriási meglepetés az újabb unoka, akinek érkezését nagyon várják. A Beckham család egyelőre Lonondban van, de a baba vaószínüleg már Los Angelesben láthatja meg a világot.
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását