2024. május 2. - Zsigmond

Ezt viseld 2011-ben - Képekkel!

A divatdiktátorok minden év elején megalkotják az új év vezető színvilágát. A 2011-ben a pantone (azaz kopott) színekre esett a választás. Mostanra tehát körvonalazódtak az idei irányzatok, melyek az alábbiak.
2011. január 29. szombat 12:23 - Kancsár Edina

Felhő-szürke (Silver Cloud)

Lágy szürke árnyalat, mely nem sugall magából „szürkeséget”- lehangoltságot. Jól mutat az elegáns öltözékeknek és a könnyedebb ruhadaraboknak is.

Badgley Mischka, Sergio Zambon, Elena Miro

Zöldbab-zöld (Peapod)

Úgy tűnik zöld utat kapott a zöld ezen változata. Ez az árnyalat valójában a zöldborsó és az olívabogyó színének finom keverékére. Elsősorban elegáns megjelenéshez ajánlják.

Lutz, Pin-Up Stars, Cynthia Steffe

Blue Curacao

Csakúgy, mint a Regatta, a Blue Curacao is csatlakozott 2011 legnépszerűbb színeihez, amit az azonos nevű koktél ihletett. A türkizkék korábban is népszerű volt, azonban ez most egy új árnyalat, mely a kék, a türkiz és a smaragd színeknek a keveréke. A nőies ruhákat kedvelőknek ajánlják elsősorban, ugyanis kiemeli a vonalakat.

Cynthia Steffe, DKNY, Costume National

Ezüstös-bazsarózsa (Silver Peony)

A virágzó bazsarózsát keverték egy kis légies szürkével, mely szintén az év egyik befutó színe lehet. Ezt a színt leginkább a selyem, a szatén, az organza és a kissé áttetsző textíliák fejezik ki.

Antonio Berardi, Dennis Basso, Oscar de la Renta

Levendula (Lavender)

Továbbra is hódít a lila, csak ezúttal a levendula árnyalata, ami a 2011-es év egyik domináns divatszíne lesz.

Elena Miro, Bebe, Marchesa

 
/Képek forrása: mojansami.com/

Divat
A divat egy adott kultúra vagy kor irányzata, amely leggyakrabban az öltözködést, protokolláris szokásokat és a társas érintkezés szabályait befolyásolja. Általánosabban divatként hivatkozhatunk az alábbi fogalmakra: az élet külső formáit, a társas érintkezést, a viselet, az öltözködés módját irányító és konkrét változó szokások összessége, rendszere; felkapott szokás; valakinek vagy valaminek időhöz kötött közkedveltsége.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását