2024. április 29. - Péter

Torres nem eladó?

A Chelsea komolyan gondolja Fernando Torres szerződtetését, a Liverpool meg kitart a spanyol csatár mellett.
2011. január 28. péntek 11:38 - HírExtra
A Times értesülései szerint a Chelsea 35 millió fontot ajánlott a Liverpool spanyol csatáráért, de a Vörösök visszautasították a megaajánlatot.

Torres szerződése 2013-ig szól és állítólag 50 millió font a kivásárlási ára. A Liverpool nem szerepel a legjobban a bajnokságban, de ahhoz, hogy előre lépjenek szükségük van egy jó állapotban lévő Torresre. Fernando Torres ráadásul kezd újra jól játszani, amit a góljai is jeleznek. Ráadásul a tervek szerint Torres mellé még Suárezt is szerződtetnék a gólerősebb játék miatt.

A másik verzió szerint meg Torres helyére... de egyelőre a Liverpool nem tudja megfizetni az uruguayi támadó árát, míg az Ajax nem engedi 15 millió euróért, amennyit a Liverpool utoljára ajánlott a csatárért. A hírek szerint az Ajax hajlandó lenne lemenni 25 millióig Suárez kérésére, a Liverpoolnak szombatig van ideje eldönteni, élnek-e a "jutányos" ajánlattal, vagy sem.

A Chelsea vezetői még abban bízhatnak, az idény végén rosszul zár a Liverpool és akkor Torres újra átgondolja a jövőjét... címeket ment nyerni Angliába és nem a középmezőnyben játszani.
Forrás: focimagazin.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását