2024. április 26. - Ervin

Már több, mint 2 millió magyar a facebookon

Mától elérhetőek magyar feliratokkal az aktuális statisztikai adatok a magyar facebookfelhasználókról a SocialTimes.hu oldalon.
2011. január 20. csütörtök 21:10 - HírExtra
A SocialBakers által feldolgozott adatok szerint Magyarországon jelenleg 2 600 680 aktív felhasználója van a Facebooknak, ezek 48%-a nő. Marketingszempontból a legértékesebb célcsoport a 18-35 éves korosztály, ők 65%-ban képviselik magukat a korosztály szerinti eloszlásban.

A 45 évnél idősebb honfitársaink 9%-ban vannak jelen a Facebookon, ezen belül a 65 év felülieknek csak 1%-át találjuk meg a világ legnagyobb közösségi oldalán. A hazai internetezők csaknem fele regisztrált és aktív a Facebookon, derül ki a az online penetrációból, amely jelen pillanatban 42,11%.

Az adatok forrása a Facebook Ad Platform, az adatbázis frissítését változó intenzitással, havonta 4-5 alkalommal a Facebook fejlesztői végzik, a lekérdezést automatikus rendszer dolga, így a SocialTimes olvasói mindig a legfrissebb állapotot látják, miután rákattintanak a SocialTimes.hu oldalon található "Statisztika" menüpontra.

A két cég által kötött megállapodás keretében, a SocialTimes lett a SocialBakers hazai képviselője, így az együttműködés több platformon valósul meg: statisztikai adatok mellett a SocialTimes továbbítani fog a hazai olvasóknak érdekes híreket és adatokat a nemzetközi közösségi médiamarketing világából, illetve értékesíti a SocialBakers szolgáltatásait a Magyar piacon.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását