2024. május 3. - Tímea, Irma

Lady Gaga költőibb lesz

A énekesnő először beszélt új albumáról a BBC-nek, ahol elárulta, hogy a már elkészült hanganyag merőben el fog térni a tőle megszokottól. Nyilatkozataiból úgy tűnik, az énekesnőnek nem csak öltözködése, hanem gondolkodása is furcsa.
2010. december 21. kedd 09:30 - HírExtra
2011 tavaszán fog napvilágot látni Lady Gaga harmadik nagylemeze, a Born This Way, amelynek első kislemezét – melynek címe egyelőre nem derült ki – februárban kezdik el játszani a rádiók.

Az énekesnő eddig csak koncertjein szólt néhány mondatot a korongról, közönsége előtt árulta el a lemez címét és azt is, hogy több mint húsz dalt írt meg hozzá. A BBC-nek most bővebben beszélt a dalokról:

„Ezt az albumot igazából a rajongók írták meg nekem, mert minden éjszaka belém ivódnak. Ezek a dalszövegek most sokkal költőibbek, mint az előző szerzeményeim.”


„A lemez egyvelege az elektronikus zenének és epikus, merész, mondhatni metálos vagy rock ’n’ rollos himnuszoknak, kemény zúzásokkal és ütemekkel. Már teljesen kész van. Mikor befejezel egy albumot, olyan mintha egy operáción lennél túl. Már túl vagy az életveszélyen. Most már csak össze kell varrnod magad.” ¬ nyilatkozta Gaga, aki a lemez megjelenéséig turnézni fog előző, nagysikerű albumával, a The Fame Monsterrel.
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását