2024. április 30. - Katalin, Kitti

Ön milyen alsóneműt hord?

Az első benyomás a döntő - ezzel a mottóval dolgozta ki az UBS svájci bank alkalmazottai számára a 43 oldalas öltözködési kódexet, amely nemcsak a felsőruházattal, hajviselettel, kézápolással kapcsolatos kívánalmakat részletezi, hanem az alsónemű milyenségét is szabályozza.
2010. december 16. csütörtök 07:06 - HírExtra
Az alkalmazottaknak sötétszürke, fekete, vagy tengerészkék öltözék javallott, ugyanis ezek a színek a hozzáértést és a mértéktartást jelképezik - írja a Financial News (http://www.efinancialnews.com).

Tilos a rövid, túlságosan sokat felfedő top, ahogy a mini is, a hölgyeknek térdközépig érő szoknyát célszerű viselni, ami pedig a sminket illeti - legfeljebb alapozót, szempillafestéket és diszkrét rúzst használhatnak. A tiltólistára kerültek a túl attraktív kiegészítők és a divatos szemüvegek is. Az elegáns hölgyek ismérve a rövid, ápolt köröm; a merész színű körömlakk ellenkezik az előírásokkal.
Mint a dress code kiemeli, az ápolt haj és a divatos hajvágás növeli az érintettek népszerűségét. A szabályzat foglalkozik a szakállviselettel is.

Az ügyintézőknek, amennyiben ügyfelekkel foglalkoznak, kerülniük kell a "fokhagyma- és hagymaalapú" étkeket.

A férfiaknál szóba sem jöhet a karkötő, vagy fülbevaló, viszont egy márkás karóra viselője megbízhatóságát és pontosságát jelzi.

Az öltözködési protokoll kitér még a férfiak alsónadrágjára is, amelynek jó minőségűnek, s könnyen moshatónak, viszont észrevétlennek kell lennie. Javallott a fekete térdzokni viselete, ezzel ugyanis elkerülhető, hogy kivillanjon az illető úr meztelen lábszára. A fiatalabbnak látszani akaró férfiak nem használhatnak hajszínezőt, a mesterséges festékek ugyanis éles ellentétet képeznek a valódi életkorról árulkodó bőrrel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását