2024. április 30. - Katalin, Kitti

Kylie Minogue mindent bevet

Kylie Minogue igazán bedobja magát új cédéje sikerének érdekében. Pikáns fotósorozat a borítóhoz, meglepetéskoncert a Glastonbury fesztivál színpadán, valamint fehérneműs modellek segítik némi reklámhoz.
2010. június 28. hétfő 13:59 - HírExtra
Kylie Minogue meglepetésvendégként lépett fel a világhírű Glastonbury fesztiválon. A dolog érdekessége, hogy ötéves meghívásnak tett most eleget, hiszen 2005-ben rákbetegsége miatt lemondta a koncertet. A hétvégén viszont egy szám erejéig színpadra állt a Scissor Sisters együttessel. A mélynövésű szexbomba azonnal táncra bírta a publikumot.

Minogue kisasszony
azért vállalta a párperces haknit, hogy a napokban megjelent Aphrodite című albumát népszerűsítse. A hatásos reklám érdekében még egy erotikus fotósorozatot is készített. A pikáns képek arról tanúskodnak, hogy Kylie bomba formába hozta magát: vonzóbb, mint valaha.
Úgy tűnik a lemeznek szűksége is lesz az extra hírverésre, mert a kritikusok szerint ódivatú dalokat tartalmaz, és hiába díva kisugárzása, az első videóban feltűnő fehérneműs modellek, a produkció unalmas.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását