2024. április 26. - Ervin

Drága volt Anglia legrondább kutyája

Rondaságával talált gazdira a világ valószínűleg egyik legrondább kutyája. Az angol The Sun cikke szerint Doug, hónapok után talált szerető gazdikra, ennek ellenére a gondozók borsos árat kértek érte.
2010. december 16. csütörtök 14:20 - HírExtra
A ronda kutya a Mayfloweri menhelyen már örökös lakónak számított, így az ott dolgozók el is nevezték Ugnak, am az angol ugly (ronda) bájos rövidítése.

A 35 éves April Parker a menhely weblapján látta meg a kutya nem éppen általánosnak számító fotóját és elmondása szerint azonnal beleszeretett. Az ő példáját követték gyermekei is, akikkel azonnal haza is vitték a kutyust, aki bár hónapok óta volt a sintértelep lakója, úgy néz ki a gondozók szívéhez nőhetett, hiszen árát átszámítva csaknem hatvanezer forintban állapították meg.

A félig vak kutyus ma már a család kedvence. „Ha meglátják az emberek, visszakoznak. Valóban viccesen néz ki a bogászemeivel és a kiálló fogsorával és folyamatosan neki megy dolgoknak, de a belső értékei fantasztikusak!"
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását