2024. május 17. - Paszkál

Hatalomátvétel Ferihegyen

Kedden nem sokkal éjfél után a repülőtér munkatársai körbevették és eltüntették a Zóna Taxi feliratot a Zóna Taxi Ferihegyi repülőtér érkezési oldalán lévő bódéjáról - jelentette az MTI helyszínen lévő tudósítója.
2010. december 7. kedd 08:23 - HírExtra
A Budapest Airport Zrt. megbízása alapján kedden veszi át a reptéri drosztot a Főtaxi a Zóna Taxitól. Veres István, a Zóna Taxi tulajdonosa az MTI helyszínen lévő tudósítójának elmondta: nem szándékoznak erőszakkal rendezni a jogi vitát, ami a Budapest Airport és köztük zajlik, ugyanakkor nem ismerik el a reptér felmondását, véleményük szerint szolgáltathatnak a reptéren.

Kedden az indulási oldalon helyezkednek el a Zóna Taxik, és az általuk felkért hoszteszek várják az érkező utasokat, és igyekeznek őket a Zóna Taxi autóiba irányítani - tette hozzá.

A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) október elején írta ki a taxitendert, amelyet november közepén a Főtaxi nyert meg. A Zóna Taxi ezt követően megtámadta a BA tenderét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását