2024. április 28. - Valéria

Halálos szülés: feljelentést tett a család

Meghalt a szülés után egy kismama a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kórházában Kecskeméten hétfőn; a család feljelentést tett.
2010. november 4. csütörtök 22:51 - HírExtra
A feljelentés alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya elrendelte a nyomozást halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen - közölte csütörtökön Nyíkos Tamás főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, akit az MTI több televíziós hírműsor információja alapján keresett meg.

Csütörtökön már tanúkat is kihallgattak, valamint szakértők soron kívüli kirendelését is kezdeményezte a rendőrség, hogy minél gyorsabban kivizsgálhassa az esetet - tette hozzá a szóvivő.

Svébis Mihály, a kórház főigazgatója csütörtökön közleményt adott ki, mely szerint a tragédia miatt azonnali vizsgálatot rendelt el, annak kiderítésére, mi okozta az édesanya halálát.

"A vizsgálatok befejezése után, a tények birtokában a későbbiekben tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot" - olvasható a közleményben.

A közlemény szerint hétfőn a kórházban elhunyt egy harmadik gyermekének életet adó édesanya. A kismama egészséges gyermeket hozott a világra, de a szülést követően vérzés lépett fel nála. A folyamatos orvosi ellátás, többszöri beavatkozás ellenére az anya életét nem tudták megmenteni, az intenzív osztályon elhunyt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását