2024. május 11. - Ferenc

Csillagot kapott a hollywoodi színészdinasztia

Hollywoodi színészdinasztia csillagaival gazdagodott a Los Angeles-i Hírességek Sétánya: Laura Dern színésznő, valamint apja, Bruce Dern és anyja, Diane Ladd részesült az elismerésben.
2010. november 2. kedd 11:08 - HírExtra
A Hírességek Sétánya történetében ez volt az első alkalom, hogy családtagok egyszerre kaptak három csillagot. A Dern família munkássága előtt tisztelgő darabok a W Hotel Hollywood előtt kerültek a járdára.

Bruce Dern és Diane Ladd kilenc évig voltak házasok, 1969-ben váltak el, azóta mindketten újból házasodtak. Lányuk, a többek között a Kék bársony, a Tökéletes világ, a Jurassic Park, valamint a Nevem Sam című filmekből ismert Laura Dern 1967-ben született.

A család nem először ír történelmet Hollywoodban, anyát és lányát 1992-ben egyszerre jelölték Oscar-díjra a Rózsa és tövis című filmben nyújtott alakításukért.

Pályafutása során Bruce Dernt is jelölték a rangos díjra, Diane Ladd összesen három alkalommal volt versenyben az aranyszobrocskáért.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását