2024. április 30. - Katalin, Kitti

Az őrületbe üldözik Balázst

Egy megszállott rajongó követi Sebestyén Balázst lépten-nyomon. A népszerű műsorvezető eleinte igyekezett humorosan hozzáállni, de most már betelt a pohár.
2010. október 21. csütörtök 10:44 - HírExtra
Sebestyén Balázs most megismerkedik a hírnév árnyoldalaival is: egyik rajongója ugyanis kissé agresszív módon akar közelebb kerülni hozzá, mint ahogyan ő szeretné.

A történet kezdete még 2001-re nyúlik vissza. "Volt egy lány, ma már huszonöt év körül lehet, aki valamiért igen szimpatikusnak talált engem, és folyamatosan megjelent az akkori munkahelyemen, a Radio DJnél, gyűrűt hozott ajándékba, simogatta az autómat. Eleinte azt hittem, csupán egy bájos, gyerekes rajongásról van szó, de aztán követett a Balázs-show felvételeinek helyszínére is. Soha nem felejtem el, egyik nap, az adás után a következő kép fogadott, amikor beléptem az öltözőmbe: a lány az öltönyeimnél állt, simogatta, szagolgatta azokat, kicsit ijesztő mosollyal. Szóltam a biztonsági őröknek, akik távozásra bírták, de később visszaszökött tapsolónak a közönségbe" – kezdte Balázs, aki pechére később sem szabadult meg a lánytól.

A megszállott leányzó nem adta fel egykönnyen: a Class FM-hez is követni kezdte. Reggel héttől délután háromig várt a portán Balázsra. "Megtudta, melyik az én autóm, egyszer amellett találtam kezében a telefonjával. Megdöbbenve vettem észre, hogy a képernyőjén az én arcom van… Először próbáltam barátságosan rendezni a dolgot, kedvesen megkérdeztem, mit akar. Összevissza dünnyögött, hogy csak velem akar lenni, kérte, hadd szálljon be a kocsimba, vigyem el, mondjuk az Örsig. Kérdeztem, miért pont addig? Erre azt felelte, mert az jó messze van, és többet lehet velem" – mesélte Balázs, aki ezután más eszközt vetett be.

Egyszer megpróbálta lefizetni a lányt, hátha esetleg anyagi gondjai miatt vette üldözőbe. Erre a lány kijelentette, hogy neki csak Balázs kell, és arra vágyik, hogy egészen közelről nézhesse rajongása tárgyát.

"Próbálok nevetni rajta, de azért ijesztő az egész. Másnap megint megjelent, órákig várt rám. Rákóczi Feri küldte el hosszas rábeszélés után. Erős már, amit csinál. Már az is eszembe jutott, hogy el fog rabolni, és egy gödör alján örök babázásra kényszerít meztelenül. Mint valami horrorban vagy a Bárányok hallgatnak című filmben" – mondta Balázs, aki bízik abban, hogy a lány végre észhez tér, vagy egy új tárgyat talál rajongásának.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását