2024. április 30. - Katalin, Kitti

De Nirót nem engedték be Oroszországba

Robert De Niro amerikai filmszínészt nem akarták beengedni Oroszországba, ahová Stone című filmjének népszerűsítésére érkezett külön repülőgépen.
2010. október 18. hétfő 15:02 - HírExtra
A pénteki fennakadást vízuma formai hibája okozta: nem jól tüntették fel a beutazás dátumát. A színész végül két óra múltán mégiscsak beléphetett az országba. A hétfői lapok szerint egy hétköznapi halandót alighanem egyszerűen visszafordítottak volna.

De Niro Rómából eleve több órás késéssel indult Moszkvába, s így csak hajnali három órára érkezett a tiszteletére rendezett vacsorára, ahol megjelent az egész moszkvai beau monde, vagyis azok, akiket az ilyen eseményekre meg szoktak hívni s akik a meghívásnak feltétlenül eleget is szoktak tenni.

A meghívottak addig ettek-ittak az unalmas várakozás alatt, amíg egyeseket a sofőröknek kellett autóikhoz támogatni.

De Niro megérkezvén egy keveset engedte magát fotózni, ha már a fotósok kitartottak, majd egyetlen szó nélkül visszavonult egy különterembe.

A látogatás szervezői elmondták: az amerikai színész az egyik legigényesebb vendégnek bizonyult: előre hosszú listát küldött kívánságaival, s egyebek között azt kérte, hogy a Kremlre nyíló kilátást biztosító szálló legjobb lakosztályában helyezzék el.

Becsületére legyen mondva: a reggelig tartó vacsora után korán felkelt, és elindult megnézni Moszkvát, de autóban, mivel igen náthás volt. Délben a Nobu étteremben ebédelt, amelynek résztulajdonosa.

Este megjelent az új Vegas bevásárló központ megnyitóján, a vörös szőnyegnél a biztonsági emberek alig tudták visszatartani az érdeklődőket, hátrahagyta aláírását a "Sztárok fasorában", s újra visszavonult egy különterembe.

A film bemutatóját De Niróval akarta megnézni Nyikita Mihalkov Oscar-díjas filmrendező, aki a pénteki bankettre egyéb elfoglaltsága miatt nem ment el, s aki a moziról is lekésett. A kijáratnál De Niro csak néhány szót szólt hozzá, majd elrohant. "Ilyet még én, Oroszország közkincse sem engedek meg magamnak" - mondta Mihalkov sértődötten.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását