2024. május 20. - Bernát, Felícia

Begyűjtötte a három pontot a Videoton

Az éllovas Videoton saját közönsége előtt nyert a Paks ellen a labdarúgó Monicomp Liga tizedik fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, ezzel négy pont az előnye a közvetlen üldöző Kaposvárral és Ferencvárossal szemben.
2010. október 18. hétfő 07:32 - HírExtra
Videoton FC-Paksi FC 2-1 (2-0)
------------------------------
Székesfehérvár, 3125 néző, V: Andó-Szabó
    gólszerzők: Gosztonyi (12.), Alves (43., 11-esből), illetve Éger (86., 11-esből)
    sárga lap: Lipták (86.), illetve Csernyánszki (42.)

    Videoton:
    ---------
Bozovic - Lázár, Lipták, Vaskó, Andic - Gosztonyi (Szakály D. 69.), Sándor Gy., Farkas B., Polonkai (Vasiljevic 80.) - Lencse (Mutumba 69.), Alves

    Paks:
    -----
Csernyánszki - Heffler, Éger, Fiola, Csehi - Sifter, Böde - Bartha (Báló 80.), Kiss T. (Magasföldi 75.), Vayer - Montvai (Vári 80.)

    A nemzeti segélyvonal tárcsázására buzdította a fehérvári B-közép a Videoton Paks elleni mérkőzésére kilátogatókat, majd az emberi gesztus után nem sokkal már tapsolhattak is a hazai hívek, mert az ellenfelét beszorító Vidi hamar vezetést szerzett. A Paks az első negyedóra után kiszabadult a szorításból, sőt, egyenlíthetett is volna, de Montvai ziccerét védte Bozovic kapus. Az első félidő nagy részében azért a Videoton dominált, és a hajrában büntetőhöz is jutott: Alvest buktatta Csernyánszki kapus, a 11-est pedig a sértett higgadtan értékesítette.

    Fordulás után is a fehérváriak játszottak fölényben, vezetésüket magabiztos labdajáratással őrizték, de újabb gólhelyzetet csak az utolsó 15 percben tudtak kialakítani. Alves kapufáig is eljutott, az utolsó percekben mégis a Paks szépített, Éger talált be 11-esből. A szoros végjáték ellenére megérdemelten tartotta otthon a pontokat a listavezető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását