2024. április 29. - Péter

Gyurcsányt akarom!

Gyurcsány Ferenc visszatér a köztudatba! Legalábbis ezt szeretné elérni, mi pedig egy összeállítással kedveskedtünk. Sok sikert Ferencünk!
2010. október 16. szombat 14:39 - Győry S. József
Gyurcsány Ferenc bátyánk nem fér az amúgy arctájon igen vastag bőrébe. Az ország leghírhedtebb komikus-táncosához méltóan mozgolódik, szervezkedik, mi több, már a választásokon is szerephez jutott; egy urnából szólt hozzánk. A tisztes választópolgárok hatalmas  örömére elszavalta legnagyobb slágerét, az egyértelműen közönségdíjas "Őszödi böszmeségek" című klasszikust és ez persze jelent valamit: közeleg a nagy visszatérés!

Bár a Magyar Szocialista Párt hazánk második legnagyobb - vagy első kisebb - pártja, a helyzetük nem éppen vörös rózsás, hiszen a választások eredményeként elvesztették a hagyományosan baloldali fellegvárakat. Valljuk be, hazánk egy igen erős jobboldali „ellenőrzés” alatt áll, melynek következményeként szükség lenne egy erősebb, baloldali ellenzékre, csak a miheztartás végett. Végül is nem egy diktatúrában élünk, vagy mifene. Még akkor sem, ha megszavaztuk ezt.

De mégis elérte a pártot a rákfene, azaz süllyed az egykor még erős, ma már harmatgyenge hajó. Egy megoldás kínálkozna ennek a kínos helyzetnek az orvoslására, ez pedig nem lenne más, mint a legénység összetartása. Azonban kitört a vihar, a legénység pedig fejetlenségéről tanúbizonyságot téve elhagyja a rabigák gályáját. A többiek akik - eddig - kitartottak, tanakodnak. Maradjanak? Ne maradjanak? Hiába, úgy látszik, a kapitány harmatgyenge…

Ám mégis van megoldás. A hírhedt komikus-táncos hajója éppen idejében érkezett a bajbajutottak kimenekítésére! Rosszabb esetben totális elsüllyesztésére.

Gyurcsány Ferenc szerint nem egy új pártot kell létrehozni az MSZP-ből, hanem a meglévőt kell "kinyitni"; ehhez azonban politikai, erkölcsi, valamint szervezeti és irányítási fordulat szükséges – adta hírül az MTI, október 12-én.

Az erkölcs - mint tudjuk - jellemzi főhősünket, mi pedig támogatjuk mindenben! Alábbiakban szeretném meggyőzni a választópolgárokat Ferenc bátyánk rátermettségéről, vagy inkább kaméleonságáról. Hiszen egy hírhedt komikus-táncosnak bármilyen szerepet el kell tudnia játszani, nincsen ebben semmi szégyenletes.

Egy igazi cuki-muki. Ennivalóan bájos, ország-világ láthatja. Képes lenne ez a kedves, drága, szeretetreméltó „csemete” parancsot adni emberek könnygázzal, gumilövedékkel, tomfával, viperával történő megnyomorítására? „Kizárt dolog, mert nem tudom.”

Autentikus. Amolyan igazi, „mintha már láttam volna valahol” érzést keltő. A honfi megtermeli a javakat, ő pedig learatja mindazt. Öltönyben, nyakkendőben. Szerintem mindez rendben van, így kell csinálni. Elvégre ő egy igazi üzletember.

Ha kell, rezzenéstelen arccal megmondja a magáét. Persze van úgy, hogy mi is.

Rászorult. Támogatni kell, hogy a kis lelke megnyugodjon. Rá kell szavazni.

És végül: kiradírozható.

Sikeres visszatérést és jó szórakozást kívánunk!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását