Gyurcsányt akarom!

Gyurcsány Ferenc visszatér a köztudatba! Legalábbis ezt szeretné elérni, mi pedig egy összeállítással kedveskedtünk. Sok sikert Ferencünk!

Gyurcsány Ferenc bátyánk nem fér az amúgy arctájon igen vastag bőrébe. Az ország leghírhedtebb komikus-táncosához méltóan mozgolódik, szervezkedik, mi több, már a választásokon is szerephez jutott; egy urnából szólt hozzánk. A tisztes választópolgárok hatalmas  örömére elszavalta legnagyobb slágerét, az egyértelműen közönségdíjas "Őszödi böszmeségek" című klasszikust és ez persze jelent valamit: közeleg a nagy visszatérés!

Bár a Magyar Szocialista Párt hazánk második legnagyobb - vagy első kisebb - pártja, a helyzetük nem éppen vörös rózsás, hiszen a választások eredményeként elvesztették a hagyományosan baloldali fellegvárakat. Valljuk be, hazánk egy igen erős jobboldali „ellenőrzés” alatt áll, melynek következményeként szükség lenne egy erősebb, baloldali ellenzékre, csak a miheztartás végett. Végül is nem egy diktatúrában élünk, vagy mifene. Még akkor sem, ha megszavaztuk ezt.

De mégis elérte a pártot a rákfene, azaz süllyed az egykor még erős, ma már harmatgyenge hajó. Egy megoldás kínálkozna ennek a kínos helyzetnek az orvoslására, ez pedig nem lenne más, mint a legénység összetartása. Azonban kitört a vihar, a legénység pedig fejetlenségéről tanúbizonyságot téve elhagyja a rabigák gályáját. A többiek akik - eddig - kitartottak, tanakodnak. Maradjanak? Ne maradjanak? Hiába, úgy látszik, a kapitány harmatgyenge…

Ám mégis van megoldás. A hírhedt komikus-táncos hajója éppen idejében érkezett a bajbajutottak kimenekítésére! Rosszabb esetben totális elsüllyesztésére.

Gyurcsány Ferenc szerint nem egy új pártot kell létrehozni az MSZP-ből, hanem a meglévőt kell "kinyitni"; ehhez azonban politikai, erkölcsi, valamint szervezeti és irányítási fordulat szükséges – adta hírül az MTI, október 12-én.

Az erkölcs - mint tudjuk - jellemzi főhősünket, mi pedig támogatjuk mindenben! Alábbiakban szeretném meggyőzni a választópolgárokat Ferenc bátyánk rátermettségéről, vagy inkább kaméleonságáról. Hiszen egy hírhedt komikus-táncosnak bármilyen szerepet el kell tudnia játszani, nincsen ebben semmi szégyenletes.

Egy igazi cuki-muki. Ennivalóan bájos, ország-világ láthatja. Képes lenne ez a kedves, drága, szeretetreméltó „csemete” parancsot adni emberek könnygázzal, gumilövedékkel, tomfával, viperával történő megnyomorítására? „Kizárt dolog, mert nem tudom.”

Autentikus. Amolyan igazi, „mintha már láttam volna valahol” érzést keltő. A honfi megtermeli a javakat, ő pedig learatja mindazt. Öltönyben, nyakkendőben. Szerintem mindez rendben van, így kell csinálni. Elvégre ő egy igazi üzletember.

Ha kell, rezzenéstelen arccal megmondja a magáét. Persze van úgy, hogy mi is.

Rászorult. Támogatni kell, hogy a kis lelke megnyugodjon. Rá kell szavazni.

És végül: kiradírozható.

Sikeres visszatérést és jó szórakozást kívánunk!