2024. május 17. - Paszkál

Tízből kilenc gyerek a netre kerül

Tízből kilenc amerikai kétéves korára az online világba kerül - derül ki egy friss tanulmányból, amely szerint egyre több gyereknek már a születését is megelőzi az internetre töltött "digitális lábnyoma".
2010. október 9. szombat 12:25 - HírExtra
Az AVG biztonsági szoftvereket fejlesztő vállalat tíz országban végzett felmérése szerint a 30-as korosztálynak legfeljebb 10-15 évre visszamenőleg van online története, viszont a fejlett országokban a mai csecsemőknek már kétéves korukra lesz elektronikus levélcíme.

A gyerekek 33 százalékának a "digitális születése" a magzati kor hatodik honapjára tehető, amikor a szülők az internetre töltik az első ultrahangos felvételeket.

Nagy-Britanniában a csecsemők 37 százalékának a születéssel együtt a digitális életük is elkezdődig, Ausztráliában és Új-Zélandon az újszülöttek 41 százaléka kerül fel az internetre. A csecsemők és kisgyermek 7 százaléka rendelkezik szülőktől kapott e-mail címmel, és 5 százalékuk a közösségi portálokon is megjelenik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását