2024. május 19. - Ivó, Milán

Demszky-Tarlós adok-kapok

Demszky Gábor azt szeretné, ha utódja, Tarlós István, minden budapesti főpolgármestere lenne. Tarlós István szerint feltétlen elismerés illeti Demszky Gábort, aki húsz évig volt Budapest főpolgármestere.
2010. október 6. szerda 12:05 - HírExtra
Demszky: Azt kérem Tarlós Istvántól, ne csak azoknak a főpolgármestere legyen, akik rá szavaztak, hanem azokat is igyekezzen megnyerni, akik nem szavaztak rá, és méginkább azokat, akik nem mentek el voksolni vasárnap.

A távozó főpolgármester a főpolgármesteri munkakör átadás-átvételén, szerdán Budapesten.
Legyen tehát pártokon felül álló főpolgármester, legyen mindenki, legyen Budapest főpolgármestere - mondta.

Hozzátette: leköszönő városvezetőként azt szeretné, hogy a már megkezdett beruházásokat az új vezetés befejezné, és új, a város javát szolgáló célok megvalósításába kezdene.

Tarlós István szerint feltétlen elismerés illeti Demszky Gábort, aki húsz évig volt Budapest főpolgármestere. A vasárnap megválasztott főpolgármester a főpolgármesteri munkakör átadás-átvételén, szerdán Budapesten mondta ezt, jelezve, hogy ő maga is elismeréssel adózik Demszky politikai teljesítményének.

Tarlós István jelezte: ugyanakkor a város pénzügyi helyzetét bizonytalannak tekintik, de minden más vonatkozásban átvehetőek a Főpolgármesteri Hivatal által készített átadás-átvételi anyagok. Köszönetet mondott Demszky Gábornak, az átadás zökkenőmentes előkészítéséért, és hogy - mint fogalmazott - "húsz éven keresztül bajlódott Budapest vezetésével".

Szavai szerint azzal az ígérettel veszi át a város vezetését, hogy a megkezdett beruházásokat ők sem akarják torzóként hagyni, amennyiben a befejezéshez szükséges források rendelkezésre állnak, ezeket befejezik. Közölte: nem marad minden változatlan a városházán és az önkormányzatnál, de ami a városban értékes volt - és példaként a kultúrát említette - azt megőrzik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2010. október 6. 13:42
Elismerés illeti? Miért? Mit csinált 20 évig?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását