2024. május 14. - Bonifác

Viszlát Buci!

Stohl András immáron vádlott, vagyis nem úszhatja meg a felelősségre vonást.
2010. szeptember 21. kedd 09:52 - HírExtra
Mint ismeretes, Stohl András május 8-án hajnalban okozott súlyos közlekedési balesetet részegen, ráadásul kábítószer hatása alatt. Frontálisan nekiütközött Fót és Budapest között két vele szemben közlekedő autónak.

Kaincz Pál, az egyik sofőr súlyos combnyaktörést, a másik autóban ülők közül pedig többen nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek, de a baleset okozta lelki sérüléseket mind a mai napig szenvedik.

Stohl ellen a vád súlyos közlekedési baleset okozása ittas és bódult állapotban. Tettét még az is súlyosbította, hogy a baleset után kocsiba ült, és elhajtott, ráadásul párjára próbálta rákenni a bűnös dolgot. Azt, hogy az orvos szakértői vélemény az idős férfi esetében mit állapított meg, egyelőre nem tudni, de előfordulhat, hogy a nyugdíjas férfi szervezete maradéktalanul nem fog tudni regenerálódni, így a vád módosulhat maradandó testi fogyatékosság okozására bódult és ittas állapotban.

Ezzel azonban még mindig nincs vége Stohl felelősségre vonásának, ugyanis egy úgynevezett fedett, vagyis nem nyílt nyomozás a kábítószer vonatkozásában még folyamatban van.
– A két nyomozás egymástól teljesen függetlenül zajlik, más nyomozati szerv végzi, és tudomásom szerint a kábítószer bűncselekménnyel kapcsolatban még tart az adatgyűjtés és a tanúkihallgatások –közölte a Blikkel egy rendőrségi informátor, aki hozzátette, utóbbi nyomozásban nem elsődlegesen az a cél, hogy Stohl felelősségét vagy bűnösségét megállapítsák, hanem az, hogy felderítsék azt a terjesztői hálózatot, amely ellátta a sztárt és esetlegesen ismeretségi körét.

A rendőrség későbbre ígért bővebb tájékoztatást a balesettel kapcsolatban, a dunakeszi kapitányság vezetője, dr. Kovács László ezredes avat be minket a titkokba. Hogy mikor áll majd a vádlottak padjára Stohl András a bíróságon, nem tudni, elképzelhető, hogy ez évben már nem tárgyalják a sztár ügyét.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását