2024. május 8. - Mihály

Oltár előtt VV Gábor

Kendefi Gábor, a Való Világ 2 egykori játékosa a hét végén mondta ki a boldogító igent. Méghozzá nem is akárhol, ugyanis a Szent István bazilikában vezette oltár elé Anitát.
2010. szeptember 16. csütörtök 14:03 - HírExtra
Az eljegyzésre a fotós kedvesének harmincadik születésnapján, februárban került sor. Mivel egyikük sem híve a hosszú jegyességnek, már márciusban hozzákezdtek a nagy nap szervezésének. Anita szinte minden feladatot levett vőlegénye válláról, Gábornak csupán a hely kiválasztására kellett koncentrálnia. VV Gábor meg is adta a módját, igazán emlékezetes helyszín sikerült „megszereznie”.

A polgári szertartás után a Szent István-bazilikába vonult a násznép, ahol Isten színe előtt is örök hűséget fogadott egymásnak az ifjú pár. Ezzel régóta dédelgetett vágya vált valóra Gábornak.

A templomból egy borászati tangazdaságba indultak, ahol reggelig tartó lagzi vette kezdetét, amelyre nagyjából száz fő volt hivatalos.

Gábor elmondta, hogy tervezik a trónörököst, de az október végi nászúton még nem ezen a projekten dolgoznak majd. A babával még várnak egy picit.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását