2024. május 9. - Gergely

VV Ágica csak bulizni akart

Szögeczky Ági azaz VV Ágica nem remélt gazdagságot: bulinak fogta fel az egészet.
2009. december 16. szerda 13:54 - HírExtra
Ágica anyukájának szeretett volna bizonyítani, mikor elvállalta a megmérettetést a Való Világ villájában.

„Nem akartam jelentkezni, anyukám ötlete volt az egész. Ő mindig is azt szerette volna, ha sokra viszem, próbált előbbre tolni, szépségversenyekre nevezett be. Hitt bennem és én nem akartam neki csalódást okozni" - mondta Ágica a Borsnak, akinek életét alaposan felforgatta a műsor, de nem a hirtelen rászakadt hírnév miatta, hanem mert őszintén szerelmes lett a villában Leoba.

„Szeretném leszögezni, hogy a VV előtt területi vezető voltam egy cégnél, biztos egzisztenciám és párkapcsolatom volt, én nem a műsor által akartam vinni valamire. Be kell vallanom, hogy eleinte nehezen dolgoztam fel, hogy minden megváltozott körülöttem. A műsor alatt pszichológusok foglalkoztak velünk, próbáltak felkészíteni arra, hogy mi vár ránk, ha hosszú bezártság után kikerülünk a való életbe. Ám arra nem lehetett felkészülni. Mindenki velünk foglalkozott, téma volt a magánéletem, a legbensőbb érzéseimet boncolgatták teljesen ismeretlen emberek. Eleinte nehéz volt mindezt feldolgozni, ahogyan azt is, hogy megtaláltak a tisztességtelen ajánlatok is. Milliókat ajánlottak nekem, hogy legyek luxusprostituált” – mesélte Ágica, akit kétszer hívtak Dubaiba, de egyszer sem ment. Számos villalakóval ellentétben Ágica igencsak jól kamatoztatta ismertségét, számos felkéréssel tudott élni.

„Ennek egy titka van: velem nem szállt el az a bizonyos lovacska. Amikor a VV után szerepelni hívtak én sok társammal ellentétben nem kértem félmilliót egy két órás fellépésért, hanem reális árakat mondtam. A megbeszélt időpontokban mindig megjelentem, tudták, hogy megbízható vagyok. Ezért is van egy saját önálló lakásom, autóm és egy dinamikusan fejlődő bútorcég marketingese vagyok. Sokan megszóltak minket, hogy a valóságshow által lettünk híresek és kezelnek minket sztárként, de én azt mondom, hogy hülyék lettünk volna nem kiélvezni a kínálkozó lehetőségeket. Szinte mindenem megvan, de egy dolog nagyon hiányzik” – mondta keserűen – „ a szerelem.”

Ágica végül otthagyta Leot, és kétségbeesetten kezdte el keresni a szerelmet. Összejött Hercegfalvi Zoltán focistával. De a nagy Ő-t nem találta meg. A szőkeség szerint a VV-beli szereplésének is köszönhető, hogy nem talál párt magának.

„Azt hiszem, még mindig azonosítanak a ValóVilággal és ez megnehezíti a dolgomat. Csak a helyes pofijú szőke lányt látják bennem. Nem vágyom másra, mint hogy szeressenek.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását