2024. május 6. - Ivett, Frida

Így kell átverni "Maunikát"

Erdélyi Mónika nem tudott ellenállni a kísértésnek: mozifilmben szerepelt volna, ha nem lett volna mindez átverés.
2010. szeptember 16. csütörtök 13:25 - HírExtra
Benkő Dániel, a tréfáskedvű kanos lantos nem bírt magával. Az RTL Klub ma este újrainduló Kész átverés show-jában nemcsak azt hitette el vele, hogy mozifilmet akarnak forgatni vele, hanem azt is, hogy megsemmisített egy pótolhatatlan családi ereklyét. A Reggeli műsorvezetőjét hazánk egyik legnevesebb filmproducere, Kálomista Gábor segítségével húzták csőbe.

Gábor felkeresett telefonon, hogy szeretne filmet készíteni velem a Mónika- show világáról. Először meglepődtem az ötleten, de mivel szeretem magam kipróbálni új műfajokban, igent mondtam a találkozóra. Kálomista titkárnője rövid üzenetben értesített a helyszínről és az időpontról.

Bár voltak kételyeim, a kíváncsiságom legyőzte a gyanakvásomat. A helyszínen aztán egy rémálom vette kezdetét. Levertem Kálomista nagyapjának urnában őrzött hamvait, nem akartam, hogy észrevegye a kis balesetet, megpróbáltam eltüntetni a nyomokat... Minden hiteles és profi volt, nem gyanakodtam átverésre, így csak a leleplezés után derült ki számomra, hogy továbbra sem tűnök fel a filmvásznon - emlékezett vissza a történtekre a sokat támadott show háziasszonya.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását