2024. május 3. - Tímea, Irma

Alföldi nem fizet: beperelték

A Nemzeti Színház igazgatója közel egymillió forintos tartozást halmozott fel, csupán abból, hogy jó ideje nem fizeti lakása után a közös költséget, illetve a ház közös helyiségei után a bérleti díj ráeső részét.
2010. szeptember 15. szerda 11:04 - HírExtra
Az egyik szomszéd állítása szerint az igazgató többször is kapott fizetési felszólítást, ám még ekkor sem egyenlítette ki a számláját, sőt tovább növelte a tartozásait. A Blikk információi szerint az ügy jelenleg bírósági szakaszban van.

Kifakadt egy másik lakó is, ő úgy kommentálta a helyzetet, hogy felháborítónak tartja, hogy pont egy ilyen neves művész engedi meg magának azt a luxust, hogy ne fizessen. Holott ő valószínűleg sokkal több pénzből él havonta, mint a kisnyugdíjasok. Ezért a lakó úgy gondolja, pont Alföldinek kéne példát mutatnia, és nem úgy, hogy hatalmas összegű tartozást halmoz fel...

Alföldi Róbert jelenleg Norvégiában tartózkodik, ott rendez egy darabot. A Nemzeti Színház sajtósának, Gálos Orsolyának közbenjárására az igazgató külföldről azt üzente, hogy már rendezte a tartozását. Erről a tényről azonban a ház részéről még nem értesültek.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint, ha valóban befizette az összeget, és bemutatja a csekkszelvényt, akkor egyetlen tárgyalással le lehet zárni az ügyet. Azonban Alföldinek mindenképpen a bíróság előtt kell felelnie és a perköltség természetesen az igazgatót terheli majd. Abban az esetben viszont, ha még nem fizetett és jogerősen megítélik a pénzt, akkor a ház végrehajtást kérhet, illetve a tartozás összegéig jelzálogot jegyeztethet be az ingatlanra.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását