2024. május 17. - Paszkál

Fidesz: megható az MSZP nyugdíjasszeretete

A Fidesz szerint "megható az MSZP hirtelen támadt érzékenysége a nyugdíjasok iránt, huszonhárom nappal az önkormányzati választás előtt", de kormánypártként háromezer nap állt a rendelkezésére, hogy tegyen a nyugdíjasokért, az el nem végzett munkát pedig nem lehet pótolni egy hatoldalas kampánykiáltvánnyal.
2010. szeptember 10. péntek 14:08 - HírExtra
Iván László fideszes országgyűlési képviselő pénteki, az MTI-hez megküldött közleményében arra reagált, hogy Kiss Péter, az MSZP társadalompolitikai kabinetvezetője sajtótájékoztatóján bejelentette: pártja egyebek között a nyugdíjak védelmében nyújtott be az egyes nyugdíjszabályok módosításáról és a nyugdíjakat érintő intézkedésekről határozati javaslatot az Országgyűlésnek.

Iván László a szocialista kormányzás nyolc évéről szólva azt írta: "elvettek egy havi nyugdíjat az idősektől, hagyták, hogy a napi megélhetés elviselhetetlen teherré nőjön, felemelték az élelmiszerek, a gáz- és távhőszolgáltatás, valamint a gyógyszerek adóját, felfüggesztették a korrekciós nyugdíj kifizetését, amivel 23 milliárd forintot vettek ki a nyugdíjasok zsebéből".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását