2024. május 19. - Ivó, Milán

Fürdetés közben halt meg egy kislány

A fürdővízbe rántotta a hajszárítót az a négyéves kislány, akit szerda este ért halálos áramütés a Zala megyei Pusztaszentlászlón - mondták a szülők.
2010. szeptember 2. csütörtök 18:29 - HírExtra
Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban azt közölte: a rendőrségre csütörtökre virradó éjszaka érkezett bejelentés a mentőktől, miután a helyszínen megkísérelték a gyermek újraélesztését, de nem jártak sikerrel.

A rendőrök megállapították, hogy a gyermek fürdetés közben szenvedett halálos áramütést; részleteket nem közöltek.

A Zalai Hírlap információja szerint a súlyos sérüléssel világra jött, speciális óvodába járó Kyra véletlenül rántotta be a kádba a hajszárítót, amikor fürdetése közben édesanyja egy pillanatra elfordult tőle. Az anya hiába kapta ki azonnal a gyereket a kádból, az áramütést már nem tudta elkerülni, az egész egy pillanat alatt zajlott le.

A mentőkhöz szerda este negyed tízkor érkezett a telefonhívás. A diszpécser útnak indította a rohamkocsit, s közben az újraélesztéshez szükséges tanácsokkal látta el a telefonálót. Elmondta, mit kell vizsgálni, mi módon lehet a szívműködést és a légzést helyreállítani.

Már úgy tűnt, hogy sikerrel jár az ott lévők próbálkozása, a mentők kiérkezésekor mégis újraélesztésre volt szükség. Egy órán át küzdöttek a gyermek életéért, de már nem tudták megmenteni.

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását