2024. május 12. - Pongrác

Claudia édesanyja ritka kórban szenvedett

Valószínűleg infuenza okozta Liptai Claudia édesanyjának halálát. Ilona néni már régóta betegeskedett és végül immunrendszere nem tudott tovább küzdeni az életben maradásért.
2010. szeptember 2. csütörtök 12:14 - HírExtra
 Claudia édesanyja már régóta betegeskedett, emiatt a színésznő tudta, hogy sajnos idő előtt elveszíti majd. Mint kiderült, Ilona néni egy ritka kórban szenvedett.

Claudia édesanyjánál korábban immunbetegséget diagnosztizáltak. Szervezete ellenálló képessége annyira gyenge volt, hogy az orvosok már felkészítették Claudiát: akár egy kisebb fertőzés is életveszélyes lehet” – mesélte a színésznő egyik ismerőse.

„Az immunbetegségek lényege, hogy az immunrendszer nem ismeri fel a saját szervezetet, nem tud védekezni a baktériumok, vírusok ellen. Egy legyengült immunrendszerű betegnek minden társbetegség gondot okoz, sokkal nagyobb kockázatoknak van kitéve” – mondta egy szakember.

„Az egészséges embereknél is elképzelhető, hogy szövődmény alakul ki. Ám a krónikus betegségben szenvedők esetében fennáll a lehetősége annak, hogy az influenzavírus komolyabb problémát, akár halált is okozhat” – tette hozzá az orvos, a sajnálatos esetet magyarázva.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását