2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jobbik: törvényt sértett az LMP

A Jobbik szerint megsértette a választási törvényt az LMP, a párt egy internetes portálon található hangfelvételre hivatkozva azt állítja, hogy egy LMP-s jelölt 150 forintot kínált az ajánlószelvények darabjáért.
2010. augusztus 27. péntek 19:04 - HírExtra
Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében hangsúlyozza: az új választási szabályozás valóban hátrányosan érinti a kisebb pártokat, azonban ez szerinte nem lehet ok "a súlyos bűncselekmények elkövetésére".

A fentiek az "SZDSZ 2.0-ra" is vonatkoznak, amely a "jelek szerint elődjéhez hasonló trükkökkel próbál meg jelölteket állítani, hiszen a hírek szerint meglehetősen lassan gyűlnek a szelvényei, így elképzelhető, hogy kicsúsznak a határidőből" - fűzi hozzá.

A párt szóvivője megjegyzi továbbá, a Jobbik kíváncsian várja, hogy az LMP feltünteti-e nyílt kampányszámláján a 28 ajánlószelvényért fizetett összeget, "amelyen egyelőre a mezítlábas óriásplakátok költségei sem szerepelnek". A Jobbik felszólítja az LMP-t, hogy azonnal fejezze be a választási törvénysértéseket.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását