2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az MSZP adta le elsőként az ajánlószelvényeket

Az MSZP székesfehérvári szervezete csütörtök reggel leadta a polgármester- és képviselőjelöltté váláshoz szükséges ajánlószelvényeket, ezzel elsőként a szocialisták csapata vált hivatalosan is induló jelöltté az önkormányzati választásokon - jelentette be újságíróknak a párt helyi kampánykoordinátora.
2010. augusztus 26. csütörtök 13:21 - HírExtra
Knizse Gyula szerint az a tény, hogy a jelöltté váláshoz szükségesnél több mint kétszer annyi ajánlószelvény érkezett a szocialistákhoz már a gyűjtéshez rendelkezésre álló idő első felében, azt mutatja, hogy "a választók nem fordultak el az MSZP-től, s elismerik, hogy Márton Zoltán polgármesterjelölt személyében elismert, igazi baloldali politikust ajánl városvezetőnek a párt".

Az MSZP mind a 14 választókerületben állított képviselőjelöltet. Emberi léptékkel címen, Családtámogató, idősbarát alcímmel 50 pontból álló programot is összeállított a párt helyi szervezete.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 26. 15:17
Nem sokra mennek vele.

A fidesz úgyis nyerni fog.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását