2024. május 6. - Ivett, Frida

Keresztes Ildikó megjárta a poklot

Keresztes Ildikót megedzették a lelki kínok. Súlyos depresszió szorításából tér vissza, és lelkileg már kész arra, hogy emberek sorsáról döntsön zsűritagként.
2010. augusztus 25. szerda 08:44 - HírExtra
– Keménynek, határozottnak tűnök, de belül hetvenszer halok meg percenként. Mert a tökéletességre törekszem – kezdte a művésznő, aki a Borsnak beszélt először élete legsötétebb időszakáról. Azért vállalta a kitárulkozást, mert reméli, ezzel sok sorstársának segít.

– Tudom, hogy magasra helyezem a mércét, de nem tudok megváltozni. Sok csalódás ért emiatt, és talán ez az örök elégedetlenség kergetett depresszióba. Erről nem könnyű beszélni. Mély lelki tusákról van szó, amelyeket nem lehet szavakba önteni: egyszer csak azt veszed észre, hogy nem szeretsz zenét hallgatni, filmet nézni, enni, és egyáltalán semmit… Közben a környezetedben csak azt hallod, hogy: mi bajod van? Megvan mindened, mit sírsz? A társadalom nem veszi komolyan ezt a betegséget, mert nincsenek egyértelmű tünetei, mint a náthának – magyarázza Ildikó.

– Küzdöttem, mégis volt az életemben két év, amikor nem tudtam kiemelkedni a sötétségből. Ha kellett, ha nem, sírtam, nem láttam értelmét az életnek. Szerencsére nem jutottam el addig a pontig – csuklik el a hangja –, nem akartam véget vetni az életemnek, annak köszönhetően, hogy volt mellettem egy társ. Cserháti Zsuzsa mellett nem volt – tette hozzá.

A két énekesnő ismerte egymást, a találkozásaik alkalmával sosem kellett az érzéseikről beszélniük. Mindketten tudták, mit érez a másik.

– Zsuzsa halála, jel volt a számomra. Mintha üzent volna: „Én meghaltam, te ne tedd!” Furcsa, de ez erőt adott. Mára minden megváltozott. A régi sérülések ugyan sosem hegednek be teljesen, de most úgy érzem, végre visszakaptam valamit a sorstól. Szép feladatok találnak meg, ilyen az X-Faktor is. Nagy kihívás lesz fiatal embereket irányítani. Nemrég még azt éreztem, hogy későn jött minden jó az életemben. Ma már azt mondom, nem baj, bölcsebb vagyok.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

csöröge
2010. augusztus 30. 11:13
A Keresztes Ildikóról szóló cikkhez,szeretnék egy pár szót,szólni.Egy fantasztikus jó hangú énekesnő,akit én nagyon szeretek.Üzenem neki,soha ne adja fel,mert iszonyú lenne a tudat,hogy nincs!!!Tudom miről beszél,mert én is éltem át hasonlót.Köszönöm neki,hogy ezt megosztotta másokkal is.Kívánok neki,minden jót!Sok Boldogságot és szerencsét az Életben! üdv.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását