2024. május 13. - Szervác, Imola

Keresztes Ildikó még mindig bomba nő

A ma már inkább a visszafogottan elegáns Keresztes Ildikóból újra kihozták a bombázót. Bár ez a dögös stílus annyira nem áll messze tőle, hiszen még a nyolcvanas években a Rózsaszín bombázók dzsessz-rock bandában énekelt.
2010. augusztus 12. csütörtök 10:36 - HírExtra
„Akkoriban nem állt messze tőlem a Tina Turner-vonal. Nem vacakoltam, kidobtam a mellemet, és miniszoknyát húztam a koncerteken” – osztotta meg emlékeit a Borssal az aranytorkú énekesnő. Annak ellenére, hogy még 2000-ben levetkőzött az egyik férfimagazinnak, nem szereti a magamutogatást, most viszont megint vadmacskaként pózol az X-faktor plakátjain.

„Mindig is gyűlöltem, ha fütyülnek utánam az utcán, és ki nem állhatom, ha beszólogatnak. Ez nem az én műfajom. Persze jólesik, ha pozitív visszajelzéseket kapok a férfiaktól, az ominózus plakát kapcsán is tucatnyi SMS és telefonhívás érkezett a kollégáimtól, hogy milyen jól nézek ki a képeken. Állítólag nagyon jók a lábaim, mindenki azokat akarja” – mesélte vidáman Ildi, aki a műsor stylistjainak tanácsára újra miniszoknyában jár.

„Szerintem egy vonzó nő csadorban és garbóban is fel tudja hívni magára figyelmet. Ha Madonna megengedheti magának, hogy egyik nap csillogó ruhákban, másik nap mackónadrágban jelenjen meg az utcán, akkor én miért ne tehetném? ” – tette fel a kérdést Ildikó. Végül azt is elárulta a Borsnak, hogy Kicska László, a férje szerencsére nem féltékeny, hiszen már megszokta, hogy feleségéért bolondulnak a férfiak.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását