2024. május 8. - Mihály

Ördög Nóri a kulisszák mögé kalauzol

Ördög Nóri bizony keményen megdolgozik a sikeréért, hiszen ahogy végez az X-Factor forgatásával, úgy rohan tovább egy másik csatornához.
2010. augusztus 23. hétfő 09:47 - HírExtra
„Való igaz, néhány órája tudom, mi vár majd rám – mesélte a Borsnak az X-Factor csinos műsorvezetője. – A kedvesemmel, Palival még meg sem tudtam osztani az örömömet, igaz, neki ez nem feltétlenül lesz az, hiszen a jelek szerint a szombat estéire nyugodtan szervezhet programot nélkülem. Bár hiszem, hogy gyakran meglátogat majd a munkahelyemen” – bizakodik Nóri.

Hogy is lehet ez? A válasz nagyon egyszerű; Ördög Nóri nem csak az X-faktort konferálja végig az RTL-en, hanem utána a kulisszák mögé is elvezet bennünket a Cool Tv-n.

„A tehetségkutató csak az RTL Klub képernyőjén ér majd véget, viszont a Cool Tv-n azonnal folytatódik. A nézők mindent megtudhatnak majd, ami a kulisszák mögött a verseny ideje alatt történt vagy éppen történik. Családtagok, mentorok lesznek a vendégeink, de azok a versenyzők is kamera elé állhatnak, akikkel meglepő, örömteli vagy éppen sajnálatos dolog történt a verseny során. Műsorvezetőtársammal, Müller Atillával olyan dolgokba is betekintést engedünk majd a nézőknek, amelyekről eddig csak keveset tudhattak „– tette hozzá a sikeres tévés.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását