2024. május 2. - Zsigmond

A tűzijáték szervezője bocsánatot kért

A szombati, újpesti Szent István téri tűzijáték szervezője, a Sensation Kommunikációs Kft. közleményben kért elnézést az érintettektől a baleset miatt, és teljes mértékben együttműködik a rendőrséggel.
2010. augusztus 23. hétfő 18:12 - HírExtra
A kft. hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az esemény kivitelezése megfelelt a hatályos jogszabályoknak és előírásoknak.

Heten könnyebben megsérültek a IV. kerületben szombaton rendezett tűzijáték idején a petárdák visszahulló maradványaitól; a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese vasárnap azt közölte az MTI-vel, hogy a IV. kerületi önkormányzat Szent István téri tűzijátékán mintegy 2500-an vettek részt. A pirotechnikai anyagok visszahulló törmelékeitől megsérült hét embert a mentők a helyszínen ellátták.

A BRFK sajtóügyelete hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy vizsgálják a baleset körülményeit, a nyomozás két hónapig is eltarthat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását