2024. május 20. - Bernát, Felícia

Választás 2010: Szabad demokrata tagokkal indul az Új Pólus

Minden nagykanizsai választókerületben állított jelölteket az Új Pólus Közéleti és Kulturális Egyesület, a névsorban jelenlegi szabad demokrata közgyűlési tagok is szerepelnek.
2010. augusztus 21. szombat 09:57 - HírExtra
Az egyesület MTI-hez eljuttatott közleménye kifejti: együtt kívánnak működni a testületben "minden demokratikusan gondolkodó párttal és jelölő szervezettel, partneri viszonyt kialakítva". A választás tétje a város biztonságos működtetése, továbbfejlődése, az elinduló fejlesztések felgyorsítása.
Az Új Pólus városi programjának kiemelt fejezetei közé sorolja a munkahelyteremtést, a térségfejlesztést és a regionális szerepkör elnyerését. A jelenlegi "állóvíz, a programnélküliség, a bizonytalanság és a zavarkeltés nem lehet vonzó jövőkép" a nagykanizsaiaknak - olvasható a közleményben.

A 12 nagykanizsai választókerületben induló jelöltek között szerepel az SZDSZ jelenlegi két közgyűlési tagja, Röst János, a párt Zala megyei alelnöke, városi elnöke és Halász Gyula városi ügyvivő.

Röst János az MTI kérdésére elmondta: pártbeli tagságukat megtartva civilként indulnak az őszi önkormányzati választáson. Hozzátette, hogy az Új Pólus Nagykanizsán nem állított polgármesterjelöltet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását