2024. május 19. - Ivó, Milán

MSZP: Három ok, amiért nyert a Fidesz

Nem a cselekvés sebessége, hanem az iránya számít az új kormányzat teljesítményének megítélésekor - hangoztatta Kovács László alelnök a szocialista párt önkormányzati jelöltjeinek és kampányembereinek tartott győri regionális felkészítőn.
2010. augusztus 9. hétfő 16:01 - HírExtra
Márpedig - tette hozzá 25-30 fős hallgatósága előtt - a kabinet lépései "nem az ország érdekeinek irányába haladnak, sokkal inkább a Fidesz érdekeinek irányába”.

A politikus szerint a Fidesz-KDNP választási győzelmének három oka volt. Az egyik az olyan hamis állítások, mint hogy "romokban az ország”, a másik "néhány nagyon jól hangzó, de teljesen alaptalan ígéret”, mint az adócsökkentés vagy az, hogy megszorítások nélkül ki lehet jutni a válságból. A harmadik pedig - hangoztatta - az, hogy "gondosan eltitkolták az igazi elképzeléseiket”, hogy az önkormányzati választás előtt ne rontsák esélyeiket.

Mint mondta, "a teljesen egyszínű ország, a narancsuralmi rendszer nem megoldás”. Utalt rá: több szocialista politikus dolgozott az állampárti időkben, "éppen ezért tudjuk megítélni, hogy az egypártrendszer működésképtelen, fejlődésre képtelen” szisztéma.

Szanyi Tibor elnökségi tag - aki az esemény nyilvános részében a "narancsmegtagadást” ajánlotta receptül hallgatóságának - arról beszélt: tudomásuk szerint több, győzelemre esélyes indulót "a legkülönbözőbb pressziók alá vontak” annak érdekében, hogy álljanak a kormányoldal zászlaja alá.

Hozzátette: sok ezer ember van, aki felvállalja a baloldalt, a múltat s azt az előző két kormányzati ciklust, amelyben az ország "többet fejlődött, mint történelme során bármelyik nyolc évben”.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Tóth Mária
2010. augusztus 9. 17:03
Ez a kivénhedt mszmp-s komonista múmia, kovácslászló mit keres még mindig az első vonalba?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását