2024. április 20. - Tivadar

Anthony Hopkins belopta magát a stáb szívébe

Nagy riadalmat okozott múlt hét hétfőn kollégáinak Anthony Hopkins. A 72 éves színész Rítus című filmjének forgatásán lett rosszul a mogyoródi filmstúdióban. A múlt héten végül sikerült befejeznie a forgatást és már haza is utazott az Egyesült Államokba.
2010. augusztus 7. szombat 08:12 - Rutkai Ildi
Az Oscar-díjas színészhez hétfő délután kellett mentőt hívni a mogyoródi filmstúdióba, ahol a felvételek alatt hirtelen rosszul lett: vérnyomásproblémákkal, légszomjjal küzdött, megszédült, és minden ereje elszállt. A brit színészt nem vitték kórházba, hanem még a helyszínen ellátták a kiérkező mentősök. Hopkins már hetek óta forgatja a The Rite című filmjét hazánkban, amelyben egy ördögűző papot alakít.

A film Matt Baglio újságíró The Rite: The Making of a Modern Exorcist című könyvének adaptációja. A műben a szerző egy ördögűzést tanuló amerikai pap megdöbbentő történetét használja fel arra, hogy bemutassa, a megszállottság, a démonok, a Sátán és az ördögűzés nem pusztán a régmúlt maradványa, hanem sok ember életében még mindig félelmetes hatalom.

– Igazán hozzám illő szerep, amikor elolvastam a forgatókönyvet, azonnal igent mondtam – árulta el korábban Sir Anthony, aki ma már nem tartózkodik Magyarországon, mert múlt héten vissza kellett volna utaznia az Egyesült Államokba. Hétfői rosszulléte egyébként nagyon rosszkor jött a színésznek, hiszen újabb két napot csúszott a forgatás és utazása, holott már több egyeztetett programja is volt a tengerentúlon.

Jó benyomást tett

A világsztár egyébként belopta magát magyar munkatársai szívébe: nem voltak különleges kívánságai, a stábbal együtt étkezik, és ugyanazt fogyasztja, mint a többiek. Nincs dublőrje, nincsenek testőrei és felesleges sztárallűrjei sem.

– Rendkívül közvetlen ember, jó fej és kedves. Soha senki mellett nem megy el köszönés nélkül, kezet fog mindenkivel, átöleli az embereket, én még beszélgetni is tudtam vele - mesélte egy neve elhallgatását kérő stábtag. A forgatási szünetek alatt (rosszulléte előtt) Sir Anthony Hopkins és felesége, Stella Arroyave egyébként Bécsben és Prágában is körülnézett.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását