2024. május 28. - Emil, Csanád

Tovább erősödne az LMP és a Jobbik

Az LMP a fővárosban 10-15 százalékos támogatottságot remél az önkormányzati választásokon, a Jobbik pedig abban bízik, hogy Északkelet-Magyarországon érhet el kimagasló eredményeket - írja a szerdai Magyar Nemzet.
2010. augusztus 4. szerda 09:54 - HírExtra
A Jobbik minden megyei jogú városban jelöltet állít. Dúró Dóra, a párt szóvivője a lapnak elmondta, hogy a civil szervezetekkel való együttműködésről nincs központi döntés. Leszögezte: az MSZP-vel és az LMP-vel való jelöltállítási együttműködésre nem lát esélyt - írja a lap.

Dúró Dóra hangsúlyozta: a fővárosban erős kampányra készülnek, de Északkelet-Magyarországon, Szabolcsban, Borsodban és Heves megyében is nagy támogatottságra számítanak.

Az LMP számára a megyei jogú városok a legfontosabbak, itt várják a legjobb, akár 10-15 százalékos eredményeket - mondta a lapnak Tordai Bence, a párt szóvivője. Úgy vélte: Budapesten előfordulhat, hogy megelőzik az MSZP-t a fővárosi közgyűlési listára leadott szavazatok számát tekintve.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. augusztus 4. 10:36
Az Lmp lehet, hogy erősödni is fog, de jobbik szépen lassan le fog apadni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását