2024. május 2. - Zsigmond

Norbiéknál jön a harmadik baba!?

Schobertné látszólag ismét gyermeket hord a szíve alatt: sokak szerint a hosszú bő ruhák viselete, és a hatalmas mosoly talán erre utalhat.
2010. július 29. csütörtök 13:59 - HírExtra
A házaspár már régóta tervbe vette, hogy még egy gyermeket vállalnak, és a jelek szerint össze is jött nekik. Réka ugyanis a feszülős mini ruhák helyett bő szoknyákat visel, és sejtelmesen somolyog.

Norbiék nagyon odafigyelnek mostanság a nyugalmas időtöltésre: az elmúlt héten Hvar szigetén szerelmes hétvégét töltöttek együtt. Nagyon sok képet készítettek, és Réka feltűnően fogja a hasát. Norbi ezt közzé tette közösségi oldalon is, melyhez kommentálta, hogy felesége egyszerűen szépséges az utóbbi időben.

Ismerőseik a következőket fűzték hozzá a képekhez:

„Jön a baba? ”

„Maradjunk abban, hogy ragyog!” „na, úgy látom, nem csak nekem gyanúsak a képek... szebb, mint valaha.”

„Most akkor vagy jön a bébi, vagy „csak” vmi jó dolog történt Rékával, amitől így sugárzik! Ne hagyjatok kétségek közt minket”

Rubint kisasszony jó kedélye a médiának is feltűnt: Az RTL Klub Fél 2 című adásában arra a kérdésre, hogy gyereket vár e, sejtelmesen válaszolt: Nem mondja, hogy igen, és azt sem, hogy nem. Norbit felkereste a Bors, hogy megerősítse a tényeket, de ő csak annyit válaszolt:

– Az nem titok, hogy szeretnénk egy harmadik gyermeket – mondta Norbi. – Hogy Réka valóban terhes-e, nem szeretném egyelőre kommentálni. Majd ha eljön az ideje, akkor természetesen szívesen beszélünk róla.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását