2024. május 5. - Györgyi

Hajdú Péter a Balatonnál vett lakást

Hajdú Péter kellemes tóparti apartmannal lepte meg családját Balatonföldváron, ahol a pihenés mellett alkalmuk van a nosztalgiázásra is, hiszen Földvár kellemes emlékeket ébreszt a párban, mert ott ismerkedtek meg.
2010. július 19. hétfő 08:59 - HírExtra
Hajdú Péter és neje, Sarka Kata kislányukkal, Noémivel és születendő kisfiukkal nyaraltak Balatonföldváron. Apartmanjukban látogatta meg őket a Bors.

– Kicsit rosszul viselem a meleget, nehezen tudok aludni. Sok folyadékot iszom, és rám parancsoltak, hogy fogyasszak sok vörös húst, mert vashiányos vagyok – mesélt terhességéről Kata, aki kirobbanó formában van.

– Még mindig kényesen próbálok ügyelni a súlyomra, de már nem tudok ellenállni a palacsintának. Napi nyolcat is képes vagyok megenni, pedig néhány hete még az édes ízt sem kívántam. A terhességem első szakaszában állandóan csípős ételeket ettem, most meg hirtelen a nutellás palacsintára áhítozom – mondta el Kata, akinek napi palacsintaadagját gyakran férje szervírozza a tikkasztó hőségben.

A kánikulában csak egy pletyka árnyékolta be Hajdú Péter vakációját: elterjedt, hogy szállodát vett a Balatonon. A Frizbi házigazdája csak derűsen legyintett.

– Imádom a Balatont, gyerekkorom óta itt nyaralok. Hosszú évek óta Földvárra járunk, itt ismertem meg Katát, így szép emlékeket idéz fel. Ezért is vásároltam ezt az 55 négyzetméteres partmenti apartmant, ám hangsúlyozom, az apartmanház nem az enyém – magyarázta Hajdú.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását