2024. május 19. - Ivó, Milán

Megannyi sztárral jön a Balaton Sound

Csütörtökön kezdődik Zamárdiban az idei Balaton Sound fesztivál, amelynek négy napja alatt a legnagyobb tömeget David Guetta szombat esti fellépésére várják.
2010. július 7. szerda 19:58 - HírExtra
Mint azt Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője szerdán az MTI-nek elmondta, David Guetta mellett a nyitó nap estéjén fellépő Pet Shop Boys és a péntek este színpadra lépő The Chemical Brothers is nagy sikerre számíthat.

A Pet Shop Boys ötödször koncertezik Magyarországon, és David Guetta is visszatérő vendég: az elektronikus zene francia mágusa tavaly kétszer is járt Magyarországon, először júliusban a Balaton Soundon, majd novemberben Budapesten játszott. Szintén a nagyszínpadon ad koncertet idén Tricky, a trip-hop megkerülhetetlen alakja, akit tavaly a Szigeten is láthatott-hallhatott a közönség, valamint a party-guruként számon tartott 2Many Dj's.

A Balaton Sound vendége lesz Paul Oakenfold is, aki szintén kétszer járt tavaly Magyarországon: Madonna "előzenekaraként" és a Sziget fesztiválon. Zamárdiban kever majd a maratoni house-partyk nagymestere, John Digweed, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, az argentin Hernan Cattaneo, valamint a New York-i Dennis Ferrer.

"Az idei zamárdi fesztivál költségvetése az előzetes becslések szerint 680 millió forint körül alakul, ami nagyobb, mint a korábbiaké, mivel színvonalasabb és drágább sztárokat hívtunk meg" - fogalmazott Gerendai Károly.

A kísérő események mellett az öt fő helyszín programjában mintegy 200 fellépő szerepel. Mint a szervező cég ügyvezetője hangsúlyozta, a Balaton Soundon alapvetően a minőségi, nemzetközi elektronikus zenei előadóké a főszerep.

A fesztiválra, amelynek napi befogadó képessége 25 ezer fő, jegyek és bérletek is kaphatók még, de a szombati napra várhatóan hamarosan elfogynak a napijegyek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását