2024. május 4. - Mónika, Flórián

Piásan vezetett, most le kell ülnie!

Tíz évet is rács mögött tölthet Amy Locane-Bovenizer amerikai színésznő, aki illuminált állapotban karambolozott, mely egy ártatlan nő életét követelte.
2010. június 30. szerda 08:29 - Tóth Szilvia
Halálos autókarambolja miatt bíróság elé áll a 38 éves Amy Locane-Bovenizer. A kétgyermekes filmszínésznő Montgomeryben, ittasan vezette a kocsiját. A szerencsétlenül végződött karambolban, a színésznő felelőtlen viselkedése miatt Helene Seeman életét vesztette. A másik, alaposan összetört autót vezető Fred Seemant kritikus állapotban, kórházban kezelik

Locane-Bovenizer a bíróságon elismerte vétkét. Elmondta, mielőtt volán mögé ült, több pohár vörösbort is legurított a torkán. Ezt egyébként megerősítette a kórházi vizsgálat is, melyet azon személyeken hajtanak végre, akik feltételezhetően ittasan ülhetettek a volán mögé. Halálos karambolját követően a filmszínésznőt letartóztatták a rendőrök. A piás celeb akár több évre is hűvösre kerülhet.

A vétkes nő tizenhat esztendős korában a világhírű Donald Sutherlanddel dolgozott együtt a „Los Angeles” című filmben, rá egy évre a jelentős sikerként elkönyvelt „Cry Baby”-ben Johnny Depp partnere volt. De láthattuk később Matt Damon és Ben Affleck társaságában a „Vágyak csapdája” című moziban sem vallott szégyent. 1992-ben Aaron Spelling kérte fel a „Melrose Place” című sorozatban való munkára, ám amikor tizenhárom rész elkészült, Amy hátat fordított a sorozatnak, és ismét a mozifilmek világában dolgozott tovább.

1996-ban a ”Csábító szenvedélyek” című alkotásban tűnt fel, s ugyancsak emlékezetes a 2002-es „Titkárnő” című alkotás, amelyben úgyszintén bizonyította a tehetségét. Most azonban a bíróság előtt kell tovább „játszania” az élet forgatókönyve alapján.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását