2024. május 28. - Emil, Csanád

Ki pumpálta Megan Foxot?

Rajongói a csodaszép hölgyet keresték, de nem találták egy ideig. Pedig ott volt, csak feltöltött szájával, felpumpált bájaival inkább hasonlított egy ”egyen-nőre”, mint a földkerekség egyik legbájosabb kisasszonyára.
2010. június 22. kedd 09:25 - HírExtra
Megan Fox, a Transformers legerotikusabb nője is átváltozott: frissen botoxozott arccal, feltöltött szájjal, és vadonatúj mellekkel jelent meg csaknem köldökig kivágott vörös selyemruhájában, amelyet Giorgio Armani személyesen neki tervezett. Csodálkozunk? Még rajongói is alig ismerték fel a csodaszép hölgyikét.

Megváltozott, talán nem előnyére. Bár minden olvasó eldöntheti a róla készült fénykép alapján, hogy mennyire volt előnyös a metamorfózis. A rajta végbement igen feltűnő változásokról először a brit Daily Mail számolt be, ám különös módon másnapra már az összes, ezzel kapcsolatos észrevétel eltűnt az internetről. Lehet, hogy az álcák keze van a dologban?

És a film? Botrányos. Azt utóbbi időben már csak arról lehet hallani, hogy a képregényből készült film harmadik epizódja egyenesen DVD-n fog landolni, mozi bemutató nélkül.

– Megan arca kezd olyan kifejezéstelenné válni, mint a botoxszal kezelt többi sztáré, már hasonlít is rájuk, holott eddig olyan gyönyörű volt, hogy nem szorult volna rá – elemezte a változást a lap hollywoodi tudósítója. – A melle pedig úgy állt a premieren, ahogy egy ilyen ruhában lehetetlen, hacsak nem tettek bele szilikont.

Persze ne legyünk rosszindulatúak. Lehetséges, hogy Megan nem saját önszántából ment bele a beavatkozásba, Cristiano Ronaldóval ők lettek az Armani új fehérnemű-kollekciójának arca David és Victoria Beckham helyett. Pénz beszél…

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását