2024. május 24. - Eszter, Eliza

Segít a főiskola az árvízkárosultaknak

Az észak-magyarországi régióban kialakult árvízhelyzet miatt segítséget és anyagi támogatást nyújt a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola (KRF) a károsultaknak.
2010. június 10. csütörtök 10:18 - HírExtra
Az intézmény közleménye szerint 40 gyermeknek biztosítanak teljes körű szállást, étkezést, programokat, utazást és pedagógusi felügyeletet két hétre a károk enyhítési időszakában.
 
A KRF azoknak a családoknak nyújt segítséget, akik nem tudják hova elhelyezni a helyreállítási időszakban a gyermekeiket.

Rendkívüli támogatásban részesülnek a főiskola árvíz okozta károkban érintett leendő és jelenlegi hallgatói is. A költségtérítéses képzésben tanuló hallgatók esetében a 2010/11 évi tandíjat a főiskola átvállalja, míg az állami finanszírozásban részt vevő diákokat a kollégiumi költségektől mentesíti az intézmény a következő tanévre.

A KRF az árvíz sújtotta térség többi lakójának is támogatást nyújt: a felajánlásokat - elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és takarítószereket - a főiskola és a Vöröskereszt önkéntes munkatársai juttatják el a rászorulóknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását