2024. május 4. - Mónika, Flórián

Átvette a díjat Stohl

Személyesen vette át a Gundel Művészeti Díjat a nemrégiben drogosan és részegen balesetet okozó Stohl András.
2010. június 2. szerda 10:59 - HírExtra
A díjátadó volt az első nyilvános rendezvény balesete óta, amin megjelent a színész. Stohl András, a színházi munkáit leszámítva a botrány óta semmilyen felkérésnek nem tesz eleget.

A Magyar Oscar-díjnak is nevezett Gundel Művészeti Díj átadására – bár háromórás késéssel – azonban elment hétfő este, többek között a kuratórium elnökének, Szinetár Miklósnak köszönhetően. A rendező az ügy kapcsán a Borsnak nyilatkozva elmondta, szerinte nem szabad összemosni a színész művészi teljesítményét a civil életével.

„A díj a teljesítményt értékeli, ezért véleményem szerint rosszul tenné Stohl, ha nem venné át” – mondta korábban Szinetár.

Elment

A színész megfogadta a direktor tanácsát, és hétfő este kedvese, Ancsika oldalán megjelent a díjátadón. A színész a meghatottságtól elcsukló hangon köszönte meg a kitüntetést.

„Ez életem legfontosabb díja! Erre leszek a legbüszkébb” – mondta a díjjal a kezében.

A szavait elismerő taps követte, majd a színész köré gyűltek a jelenlévők. Mészáros Márta rendezőnő, aki szintén díjazott volt, Stohl arcát a tenyerébe fogva súgott pár lelkesítő szót.

„Gratuláltam, és azt mondtam neki, hogy jól osztották idén a díjakat, mert remek szakemberekhez kerültek” – nyilatkozta a Borsnak Mészáros Márta. „András kiváló színész. A balesetével kapcsolatban… Hogy jövünk mi ahhoz, hogy ítélkezzünk? Amit tett, azért a bíróság, a családja és saját maga előtt kell felelnie. A színészi munkáját nem szabad összekeverni a szakmájával. Ennyi erővel a Jack Nicholson ki sem tehetné a lábát az utcára, annyi balhéja volt már.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ancsahair
2010. június 3. 17:48
Gratula...ha volt képe hozzá....!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását