2024. május 3. - Tímea, Irma

Stohl marad az RTL-nél

Míg az ítéletet nem hozzák meg az ügyében, addig Stohl András az RTL Klub alkalmazásában marad.
2010. május 31. hétfő 12:35 - HírExtra
Stohl Andás az általa részegen és drogosan okozott baleset miatt lekerült a kereskedelmi tévé képernyőjéről, de a szerződését nem bontották fel. Így gázsijának egy részét folyamatosan kapja.

Így tett az Alföldi Róbert által vezetett Nemzeti Színház is: Stohl a mai napig a társulat tagja.

Mindenesetre az RTL Klub által folyósított összeg amolyan készenléti díjnak fogható fel, azaz csupán a töredéke a korábbi kiemelt milliós jövedelmének. Ebből bizony csak szerény színvonalon élhet.

„Nehéz döntés volt ez a csatorna számára, hiszen Stohl Andrást hosszú évek alatt építette fel a csatorna, és profi, eladható, emblematikus arca lett az RTL Klubnak” – mondta a Borsnak a csatorna egy, a neve elhallgatását kérő munkatársa. „A megállapodás értelmében egyelőre él Stohl András szerződése, megvárják ennek a kellemetlen ügynek a végét, és csak aztán döntenek majd a sorsáról” – tette hozzá.

Valószínűleg így csak a rendőrségi nyomozás után körvonalazódhat, mire számíthat a műsorvezető. Azt megkockáztathatjuk, vádemelési javaslattal küldik majd az iratokat az ügyészségre, de nem lesz mindegy, mi mindennel vádolják meg Stohlt a fölöttébb összetett ügyben. Az eddigi beszámolók szerint az ittas vezetés, kábítószerrel való visszaélés, segítségnyújtás elmulasztása jöhet számításba, a Stohl által okozott balesetnek ráadásul egy súlyos sérültje is van. A rendőrök azt is vizsgálják, kiktől szerezhette be a színész a drogot, s esetleg adott-e belőle másoknak is, azaz kereskedett-e vele. Hivatalosan is megkérdeztük az RTL Klubot, ahol nem cáfolták, hogy Stohlt továbbra is alkalmazzák.

„Az X-Faktort biztosan nem ő vezeti, de hogy mit hoz a jövő, egyelőre nem lehet tudni” – mondta az illetékes.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását