2024. május 28. - Emil, Csanád

200 milliárddal tartoznak az APEH-nek

Az adóhatóságnak március végén 1.742 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 3.040 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl.
2010. április 29. csütörtök 07:24 - HírExtra
A magánszemélyek és egyéni vállalkozók a 10 milliós küszöbértékkel számolva mintegy 30,4 milliárd forinttal, a cégek a 100 milliós küszöbbel 174,2 milliárd forinttal tartoztak március végén, együttes minimális tartozásuk 204,6 milliárd forintra rúg.

A tartós adósok között van többek között - a csődeljárás alatt lévő - székesfehérvári Alfa Busz 2002 Járműgyártó Kft. és a debreceni Cívis Hotels Zrt., a felszámolás alatt álló debreceni Aranyfácán 1934 Konzervgyár Kft., a Bábolna Mezőgazdasági Termelő Fejlesztő és Kereskedelmi Zrt. és a Bábolna Takarmányipari Premix és Takarmánykereskedelmi Kft., az egri BERVA Finomszerelvénygyártó Rt., a Budapesti Vegyiművek Zrt., a győri Gardénia Csipkefüggönygyár Rt.

Az APEH tartósan tartozók listájára került a Hospinvest Egészségügyi Befektetési Zrt. és a Gyöngyösi Kórház Egészségügyi Szolgáltató Kft. is, amelyek ugyancsak felszámolás alatt vannak.

A magánszemélyek között továbbra is megtalálható a tartós adósok listáján az énekes Lang Györgyi, a celeb Gáspár Gőző és Gáspárné Balla Beáta neve.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását