2024. május 17. - Paszkál

Pálinka Piknik Pesten

Gyümölcsöző kapcsolatok születhetnek május 6-tól kezdve a Városháza parkban Budapesten. Gyümölcspárlatozók. Merthogy ezen a napon indul a szokásos Budapesti Pálinkafesztivál. Idén már ötödször.
2010. április 20. kedd 16:08 - HírExtra
A szervezők ígérik, idén több mint háromszáz féle párlat közül válogathatnak az érdeklődők. A különösen finom főzetek és ínyenceknek való párlatok közt újdonság is lesz: számtalan különféle pálinkakoktél csábítja majd az ízlelőbimbókat. A különleges kóstolásokhoz exkluzív program dukál, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan színes és színvonalas fellépők muzsikája garantál a május 6-9. közötti rendezvényen

A szervezők tanulva az eddigi évek nagy érdeklődéséből, idén még nagyobb területen várják a látogatókat. A rendezvényen több mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja finomságát. A pálinka mellé házisajtokat finom borokat és pezsgőket is kínálnak, de legalább ilyen izgalmasnak ígérkezik a kolbászház kínálata.

Több pénztár


„A korábbi évek tapasztalatait figyelembe véve idén több bejárati pénztárat nyitunk, és április elejétől országos hálózaton keresztül értékesítjük a Pálinkafesztiválra szóló jegyeket, bérleteket. Így szeretnénk elkerülni az esti hosszas sorban állást” – hangsúlyozta Maros Róbert a Magyar Pálinkamarketing Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A fesztiválra több külföldi zenekar is érkezik, így a francia, immár visszatérő vendégnek számító Palinka, amely az általuk imádott hungaricumról kapta a nevét, és akik ötvözve a jazz-t a swinget, a cigánymuzsikát, igazi pálinkás fesztiválzenét játszanak. De itt lesz az olasz La Tresca, melynek zenéje minden nap üde színfolt lesz a fesztiválon!

Az igényes magyar zenekarokból sem lesz hiány, a Kiscsiilag már a nyitónapon megalapozza a négynapos fesztivál hangulatát.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását