2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Félholtra verte barátnőjét a Stones gitárosa?

Barátai szerint egy minapi féltékenységi jelenet után - amely heves ütésváltásokkal ért véget - a kórházban kötött ki, Ronnie Wood mindössze harminc esztendős brazil barátnője.
2010. április 20. kedd 08:59 - HírExtra
Ana Araujo egy fotó miatt kezdett féltékeny őrjöngésbe. Bár a mentők nem erősítették meg a hírt, ismerősök szerint némi ütésváltásra is sor került az idős rocker otthonában.

Ronnie és Ana románcáról röviden annyit: idén februárban jöttek össze, miután Wood állítólag szakított kedvesével, az orosz nemzetiségű Katyával, aki pincérnőként dolgozott. Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy a viszonynak nincs vége, pár hete le is fotózták a rockert, amint villámlátogatást tett egykori szeretőjénél. Ezt Ana nem fogadta kitörő örömmel.

Az összecsapásra a mindig oly jól értesült bulvárlapok szerint akkor került sor, amikor a brazil építészhallgató rálelt Katya és Ronnie közös fotójára a zenész dolgozószobályában. A féltékenységi roham verekedésbe torkollott, amiből ezúttal a lány került ki vesztesen – a barátok szerint ezért kellett mentőt hívni a rocker lakására.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását