2024. április 28. - Valéria

Meggyes Tamás: soha nem kábítószereztem

Sosem értettem egyet a kábítószerezés semmilyen formájával, és soha nem éltem kábítószerrel - olvasható Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere és országgyűlési képviselője pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyet arra a hírre reagálva adtak ki, melyben Varga László, a Societas elnöke azzal vádolta a politikust, hogy "spanglit gyúr" és marihuánát fogyaszt.
2010. április 16. péntek 22:10 - HírExtra
A polgármester közleményében leszögezte, hogy a vádak alapjául szolgáló, az interneten több portálon is megtekinthető videó 12 évvel ezelőtt készült egy szlovákiai sítáborban, ahol "társaság nagyobb része semmiféle szerrel nem élt, csak jóféle helyi sört és Becherovkát ivott".

A polgármester elmondta, hogy az ügyet "politikai célzatú, hamis látszatot keltő kampányfogás"-nak tartja, mellyel megpróbálják lejáratni, ugyanakkor rámutatott, hogy a 12 évvel ezelőtti felvételek készítésének idején sem neki, sem a társaságban másnak nem volt semmiféle közéleti vagy választott tisztsége.

Varga László, az MSZP-vel társult ifjúsági szervezet, a Societas elnöke pénteken közleményben hívta fel a figyelmet arra a videofelvételre, amelyen - mint írta - "Meggyes Tamás, Orbán Viktor esztergomi barátja egy társaságban asztal körül spanglit gyúr, aztán jól megszívja".

A szocialista politikus emlékeztetett arra, hogy "a jobboldalon először a radikális és szélsőséges jobbikos szóvivőről derült ki, hogy szereti a drogokat, most pedig Meggyes Tamásról látjuk, hogy vizet prédikál, aztán jól beszív".

Nem lenne ezzel különösebb baj, ha a két párt nem mondaná úton-útfélen, hogy tömlöcbe vetné azokat a fiatalokat, akik marihuánához nyúlnak - közölte a Societas elnöke, hozzátéve: ezek után ők csak abban tudnak bíznak, hoyg abban az esetben, ha Meggyes Tamás mandátumot szerez, akkor a Fideszben "nem ifjúságpolitikai vagy egészségügyi szakterületen fog teljesíteni, hiszen a megjelent videó láttán úgy tűnik, emberük elsősorban a zöld ügyekben járatos".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Prókainé
2010. április 17. 14:40
Orbán V.-nak Meggyes T.-tól meg kellene szabadulnia.Hiszi a piszi, hogy Ő ártatlan. A felvételen jól látni, mit csinál.Szégyen!!Ugyanígy az a FIDESZ-es jelölt is, aki autóval üldözte a kétgyermekes szórólapozó anyát.És a FIDESZ hatalmas halgatásba menekült.Ha ezt bárki más csinálta volna, az egész média éjjel-nappal ezt fújná Szijjártó Péter vezetésével.Ennyit
a hiteles, tisztességes ártatlan politikai elitünkről.Szánalmas és szomorú.Ez lesz a "Kubatov" féle demokrácia!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását