2024. április 29. - Péter

Zsarolják a szurkolók a Fradi elnökét

Szélsőséges szurkolói csoportok többször is megfenyegették Rieb Györgyöt, az FTC elnökét. Azt akarják elérni, hogy beleszólhassanak a stadion biztonságának irányításába.
2010. április 14. szerda 12:10 - HírExtra
A szurkolói kártya bevezetése óta megszűnt a szervezett szurkolás az Albert-stadionban, nincsenek drapériák a kerítéseken és kevesebben vannak a lelátókon. A Fradi-drukkerek egy része elfogadta a változásokat, azonban a kemény mag továbbra is ellenáll az új rendszabályoknak. Hozzáállásukat jól jellemzi, hogy mostani szlogenjük úgy hangzik: minél rosszabb, annál jobb.

E csoportosulás vezéralakjai hónapok óta SMS-üzenetekkel bombázzák a ferencvárosi vezetőket, elsősorban Rieb György klubelnököt. A céljuk az, hogy – fizetésért cserébe – részt vehessenek a biztonsági szolgálat szervezésébe az Albert stadionban. Ellenkező esetben a klub számíthat rá, hogy balhék lesznek a Fradi háza táján.

„Több ízben is megfenyegettek, ez igaz, de nem akarok nyilatkozni erről” - mondta Rieb. „Egy biztos: nem engedjük bűnözők kezébe a klub irányítását”.

Részlet a fenyegetésből:

A média-háború elkezdődik! Nemsokára a politika is beszáll… Tehát. Két verzió van:

1. … két hónap múlva köztünk van. Ti alkalmazzátok őt, legálisan, bejelentve, mint a Berki asszisztense, tanácsadója vagy szurkolói kapcsolattartója. Havi bruttó 300 ezerért. De, ha belementek, ne csak a „barátságát, a nyugalmatokat” vásároljátok meg, hanem engedjétek a megvalósítását, hogy a régi fradizmust követő klub legyünk… Ne felejtsétek: ő még a stadion költöztetését is el tudja intézni nektek… Ő nem Szőke Feri vagy Boros Bánk, esetleg más önjelölt vezér… Két éves szerződés, jan. 1-től.

2. verzió. A háború folytatódik. Három hét és a szponzorok kapnak egy pofont. Két hét és az angol is, méghozzá a saját otthonában. Persze közben rátok is gondolunk, és folytatódik a médiaháború… DÖNTSETEK.”

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását